Logg inn

Hjelp og ofte stilte spørsmål

Dette er en interaktiv nettside med flere bruker-orienterte funksjoner. Vi har brukt tid for å gjøre nettstedet enkelt å bruke. Hvis du har spørsmål, så er det mulig disse allerede er besvart under.

Hvordan kommenterer jeg på artikler?

For å kunne kommentere må du ha en bruker gratis konto. Det får du ved å klikke på "Logg inn/Ny konto" knappen i menyen på toppen av siden. Det vil sprette opp et panel, og du vil se en grønn knapp med "Ny konto". Når du trykker på den, så vil du se et enkelt skjema. Fyll dette ut og trykk "Lagre konto". Da vil du få en bekreftelses e-post med en seks-sifret kode, mens skjemaet endrer seg til å motta denne koden. Når du har limt inn koden i bekreftelsesfeltet og klikket på knappen under, så vil du ha fått kontoen din.

Husk at du må logge inn med kontoen din før kommenteringsmuligheten viser for deg.

Hvorfor kan jeg ikke logge inn med Facebook eller Google kontoen min?

Furubotnarkivene har sitt eget brukersystem. Vi jobber med å få på plass en enklere innloggingsmodell, men dette vil ta noe tid. Ikke nøl med å opprette din egen konto hos oss; det er raskt og sikkert.

Kommentarer og menyer distraherer når jeg leser artikler. Hva kan jeg gjøre med det?

På toppen til høyre side av hver artikkel er det en knapp som heter "Lesemodus". Trykk på denne for å aktivere en rolig lesevennlig versjon av siden. Kommentarer dukker da opp på bunnen av siden. I lesemodus kan du gå tilbake til vanlig layout med å trykke på "Lesemodus" knappen en gang til, som da er å finne på toppen av siden.

Jeg har logget inn og finner ikke kommentarene

Av og til er kommentarfeltet nede for vedlikehold. Dette skal være midlertidig, og kommentarene vil komme tilbake når vedlikeholdet er utført.